Slimjoy

Algemene voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst op onze website www.slimjoy.nl, accepteert je onze algemene voorwaarden.

 

Postadres:
Samsonweg 28M
1521RM Wormerveer
WhatsApp: 085-401 97 85
ING Bank: 6302367
IBAN: NL45INGB0006302367
BIC: INGBNL2A
KvK: 92391907
Btw: NL866027361B01

 

1. Productinformatie en prijzen.
Alle prijzen op onze website zijn in euro’s en inclusief btw. Acties zijn niet te combineren. Je kan dus tijdens het bestellen gebruik maken van één actie.

2. Bevestiging
Indien je je e-mail adres correct hebt ingevoerd, ontvang je na je bestelling een e-mail van ons. In deze e-mail kan je informatie over de producten, prijzen, bedragen en gekozen betalingswijze bij je bestelling terugvinden.

3. Bezorging van je bestelling
Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Wij stellen als doel je bestelling te bezorgen binnen 2 werkdagen nadat de betaling door ons is ontvangen. Er kan door factoren die wij zelf niet in de hand hebben, een vertraging ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan problemen bij de bank of het niet voorradig zijn van het product.

4. Retourneren van je bestelling
Bestellingen die je via onze website hebt geplaatst, kan je binnen 7 werkdagen retourneren. Je draagt zelf zorg voor de verzendkosten hiervan. De 7 werkdagen beginnen op het moment dat je de bestelling thuis hebt ontvangen. De bestelling dient onbeschadigd te zijn.

Als je bestelling al beschadigd is voor de bezorging, vragen wij je dit binnen 3 werkdagen via ons email adres info@slimjoy.nl aan ons te laten weten. Vermeld hierin je naam, bestellingsnummer en een omschrijving van de beschadiging. Wij zullen binnen 2 werkdagen met je contact opnemen voor de afhandeling. Gebruikte producten worden niet teruggenomen.

Wanneer je na de eerste week geen resultaat hebt behaalt met Slimjoy, vragen wij je meteen contact op te nemen met je e-coach. Meestal kan je met een paar praktische tips van je e-coach ervoor zorgen dat het vetverbrandingsproces op gang komt. Als resultaat dan nog steeds uitblijft, bespreek je met je e-coach de mogelijkheden, waaronder een vergoeding van het aankoopbedrag. Een voorwaarde voor deze garantie is dat je gebruik hebt gemaakt van een Slimjoy e-coach. De garantie geldt niet voor bestellingen met korting.

5. Betalingsvoorwaarden
Je dient de betaling te voldoen, alvorens je bestelling wordt verstuurd. Nadat wij je betaling hebben ontvangen, zal de verzendprocedure opgestart worden. Betalingsmethodes waaruit je kan kiezen: Bankoverschrijving, iDeal en PayPal.