Reviews van Slimjoy gebruikers op Klantenvertellen.nl

9

Aanpassing negatieve revieuwNormaal gesproken tevreden, maar nu.....

Nadat ik een negatieve review op Trustpilot heb geschreven bleek er ineens toch contact mogelijk. Ik ontving na plaatsing van mijn review direct een e-mail met excuses en de mededeling dat de fout hersteld zou worden. Hiermee ben ik tevreden, maar zoals aangegeven bij Slimjoy, was het prettiger geweest als zij op mijn telefoontjes, apps en contactformulieren hadden gereageerd. Om toch positief te eindigen, ik gebruik Slimjoy al een tijd en het geeft goede resultaten. Oude review die ik nu corrigeer: Ik heb normaal gesproken altijd goede ervaring met Slimjoy, echter nu.... Van de week 2 bestellingen Slimjoy gedaan. De bestellingen bestonden ieder uit: 1 maandpakket (2 bussen) Slimjoy; 8 doosjes bosvruchtenrepen à 8 repen per doosje, dus 64 repen; De bestellingen zijn geleverd, alleen per bestelling ontbraken er 7 doosjes bosvruchtenrepen (56 repen). De aangeboden actie van 50% wordt zo wel een grote sigaar uit eigen doos. Ik heb direct contact gezocht met Slimjoy, maar zij nemen de telefoon niet op, eerst een bandje en vlak daarna, het is erg druk, probeer het later opnieuw en de verbinding wordt verbroken. Ik heb een aantal dagen geprobeerd te bellen. Vervolgens een e-mail gestuurd, geen reactie. Vervolgens via het contactformulier op de website contact gezocht en aangegeven dat er een groot deel van de beide bestellingen ontbreekt. Helaas ook (nog) geen reactie. Jammer dat dit zo loopt want ik was altijd erg tevreden, maar nu krijg ik erge twijfels. Gegevens bij KvK opgezocht en dan blijkt Slimjoy meerdere handelsnamen te hebben zoals Go Slank, eBrands, Adelco, Eazy Shape, eHover en OOQE. Bij de verschillende verschillende handelsnamen staat vaak hetzelfde telefoonnummer, of een ander nummer waarbij hetzelfde bandje als bij Slimjoy wordt afgedraaid. Ik hoop dat ik het restant van mijn bestelling nog ontvang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - 02/09/2022
10

Smaakt goed werkt goed

De shakes smaken erg goed net als de chocolade repen. Ik ben al 12 kilo kwijt in 3 maanden tijd. Ik sport er ook naast. Ook drink ik vaak groene thee en een hoop water.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 15/04/2022
10

Beste shake ooit!

15 kilo kwijt. Super blij!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 14/04/2022
10

Ik voel me goed

Vandaag precies 6 weken geleden bezig met Slimjoy. Ik heb me expres niet gewogen gedurende deze tijd omdat het me zou kunnen demotiveren. Ik merkte wel aan mezelf dat ik een hoop gewicht aan het verliezen was. Vandaag voor het eerst gewogen en wauw! Maar liefst 9 kilo afgevallen! Het is echt te makkelijk gegaan dat het moeilijk is te geloven. Wat ik wel een nadeel vind is dat er maar 4 smaken zijn. Ik hou meer van aparte smaken 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 14/04/2022
10

Top product!

Na 7 dagen het Slimjoy dieet te hebben gevolgd kan ik met zekerheid stellen dat het werkt! 3,5 kilo eraf! Natuurlijk is het ook stukje vocht. Zeer tevreden tot nu toe. Enige nadeel is dat ik €100 wel duur vind.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eemnes - 13/04/2022
10

Shakes werken voor mij

ik ben blij dat ik Slimjoy heb ontdekt. Heb heel veel ervaring met dieten en de afgelopen jaren werkte alles wat minder goed. Crash dieten heeft geen zin omdat je alles wat je bent afgevallen snel weer aankomt. Slimjoy werkt snel, ondanks dat er veel mag. Dit is voor mij een verantwoorde manier om af te vallen. De komende tijden blijf ik dit dan ook doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeswijk-Dinther - 13/04/2022
10

Erg effectieve shakes en lekkere tussendoortjes

Ik ben in de afgelopen drie weken in totaal 6 kilo afgevallen. Voor de tussendoortjes neem ik meestal een reepje of een koekje van slimjoy. Ik vind ze erg lekker 🙂 Avondmaaltijd is ook lekker simpel: een stukje kip, vis of vlees met wok groente. Ik blijf nog gewoon van mijn eten genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 13/04/2022
10

goed vol te houden

De twee shakes die ik elke dag neem geven mij een verzadigd gevoel. Inmiddels ben ik ook creatief met de tussendoortjes. Nog 8 kilo te gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 12/04/2022
10

Weekje bezig en erg tevreden

Het is nog te vroeg om te juichen maar de eerste week ging top. 3 kilo afgevallen en ik merk het nu al als ik mijn kleren aantrek. Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn progressie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beata - 12/04/2022
10

Al jaren een fan

De producten van Slimjoy gebruik ik al jaren. Ze helpen bij het op gewicht blijven. Voorafgaande aan deze fase ben ik 24 kg afgevallen met de shakes. De shakes bevatten vrijwel alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Levering via de webshop gaat altijd goed en de producten zijn binnen een dag geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruinerwold - 11/04/2022
265 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10