Slimjoy

Vraag & Antwoord

Hieronder vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen. Heb je andere vragen waarvan je het antwoord niet kunt terugvinden? Stuur ons dan een email of WhatsApp bericht, wij helpen je graag verder!

  Chat met ons

  Stel ons al je vragen

  Slimjoy Shakes

  Slimjoy is op veel fronten niet te vergelijken met andere shakes. De samenstelling van Slimjoy is gebasseerd op wetenschappelijk onderzoek. De inhoud van Slimjoy is na jarenlang onderzoek tot stand gekomen. De inhoud van Slimjoy is na jarenlang onderzoek tot stand gekomen. De Slimjoy formule bevat een unieke combinatie van 5 soorten eiwitten. Daarnaast bevat Slimjoy  een uitgebreid complex van vitamines en mineralen, zoals vitamine B1, B2, B6, B12, C, E, D, B11, B3, B5, potassium, en magnesium. Ook bevat Slimjoy de stof L- carnitine en belangrijke antioxidanten zoals zink en potassium. De unieke Slimjoy formule is dus tot stand gekomen uit een combinatie van bestaande kennis en nieuwe wetenschappelijke bevindingen.

   

  Slimjoy stelt je gezondheid voorop. De meeste afslankproducten zorgen ervoor dat het lichaam onvoldoende voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor er allerlei gezondheidsklachten kunnen ontstaan. Slimjoy daarentegen voorziet je lichaam van essentiële voedingstoffen in de vorm van eiwitten, vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten.

  Vaak bevatten afslankproducten goedkope ingrediënten en een grote hoeveelheid suiker. Bovendien zitten er onnodig veel calorieën in. Slimjoy bevat enkel voedingsstoffen van de beste kwaliteit. Daarnaast is het de afslankshake met veruit het laagste caloriegehalte. Slimjoy heeft geen bijwerkingen, is verantwoord voor iedereen en geschikt voor alle leeftijden.

  Slimjoy is verkrijgbaar in de volgende 4 overheerlijke smaken: aardbei, banaan, chocolade en vanille.

  De tussendoortjes van Slimjoy maken het dieet makkelijker maar zijn niet noodzakelijk. Het zijn kant en klare smakelijke tussendoortjes die extra ondersteuning geven tijdens het dieet.

  Nee. De Slimjoy shakes zijn glutenvrij.

  De shakes kunnen sporen van lactose bevatten maar in de praktijk zien we dat gebruikers er weinig tot geen last van hebben.

   

  Doe 200 ml magere melk, halfvolle melk, ongezoete sojamelk, water of fris zonder koolhydraten in de Slimjoy shaker. Voeg hier een afgestreken maatschep Slimjoy poeder aan toe. Zet het zeefje en de dop op de shaker en schud het 15-20 seconde lang. Je heerlijke shake is nu klaar om te drinken!

  Je kan ook een afgestreken maatschep roeren door 200 ml magere yoghurt, magere kwark of ongezoete sojayoghurt.

  In elke pot Slimjoy zit een maatschep. Het kan zijn dat het door het vervoeren weggezakt is in het poeder. Roer in dat geval met een lepel of vork in de pot zodat de maatschep tevoorschijn komt.

  De Slimjoy shaker heeft een speciaal compartiment waarin je een afgestreken maatschap van het Slimjoy poeder kan doen. Je kan de shaker vervolgens overal mee naartoe brengen!

   

  Slimjoy is verantwoord voor iedereen en alle leeftijden. Ook bij een lactose intolerantie of glutenallergie kan je het gebruiken. Mensen met een koemelk allergie of soja allergie raden we aan om eerst een arts te raadplegen.

   

  Bij zwangerschap en borstvoeding kunt u Slimjoy niet gebruiken.

   

  Slimjoy bevat maar liefst 25 werkzame bestandsdelen die 100% natuurlijk zijn.

   

  Slimjoy wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De ingrediënten zijn van de beste smaak en kwaliteit.

   

  In principe kan je de Slimjoy shakes zolang als je wenst blijven gebruiken. Het heeft geen enkele bijwerkingen en bevat enkel gezonde voedingsstoffen, vitamines en mineralen.

   

  Slimjoy heeft helemaal geen bijwerkingen.

  Slimjoy Dieet

  Voedingsmiddelen die teveel koolhydraten/suikers en verzadigde vetten bevatten dien je te vermijden tijdens het Slimjoy dieet. Klik op de pagina toegestaan & vermijden voor voorbeelden.

  Bij het Slimjoy dieet neem je dagelijks 2 shakes, 3 tussendoortjes en een avondmaaltijd. Daarom is het Slimjoy Dieet eenvoudig vol te houden.

  Bestellen

  Je kan een bestelling plaatsen op de website via bestellen of telefonisch door te bellen naar 085-4019785.
  De betaalopties voor bestellingen zijn: iDeal, Paypal, Mister Cash en vooraf overmaken.

  Vanaf een bestelling van €80 betaal je geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €80 hanteren wij €4,95 verzendkosten.

   

  Bestellingen waarvan de betaling op werkdagen voor 17.00 is ontvangen, worden de volgende dag geleverd. Wanneer de betaling na 17.00 is verwerkt, wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Ontvang gratis waardevolle tips

  Ontvang van ons gezonde recepten, tips en aanbiedingen.