Slimjoy

Slimjoy is het bestverkochte afslankproduct van Nederland en dat is niet voor niets

Kiezen tussen maximaal resultaat óf op een verantwoorde manier afvallen? Met Slimjoy doe je het beiden!

Wij hebben maar liefst 27 natuurlijke werkzame stoffen verwerkt in onze heerlijke vullende Slimjoy shakes. En dat met slechts 46 kcal per portie!

Slimjoy heeft een unieke, gebalanceerde formulie die vol zit met essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Het is de eerste en enige complete afslankshake die verkrijgbaar is.

Waarom Slimjoy jouw slimste keuze
voor je droomfiguur is

0

Kcal per shake

Met 46 kcal per shake is Slimjoy de afslankshake met de minste kcal per portie

0

Natuurlijke werkstoffen

Slimjoy is met 27 natuurlijke werkzame stoffen de eerste en enige complete afslankshake

0

Klantenscore

Met maar liefst een 9.7 krijgt Slimjoy van onafhankelijke gebruikers de hoogste score

NL

Geproduceerd

Slimjoy wordt geproduceerd in Nederland met alleen de beste kwaliteit ingrediënten

pexels-daria-shevtsova-892613-1
Slimjoy is uniek

Het resultaat van
jarenlang onderzoek

Slimjoy is door een team van deskundigen in Nederland ontwikkeld met maar één doel: Het effectief afvallen op een verantwoorde en makkelijke manier mogelijk maken. De unieke formule is tot stand gekomen uit een combinatie van bestaande kennis en nieuwe wetenschappelijke bevindingen. Het resultaat is de afslankshake met de meest effectieve inhoud!

Verzadiging & bouwstof spieren

Unieke mix van 5 soorten hoogwaardige eiwitten (soja proteine isolaat, whey proteine concentraat, caseine micellar, whey proteine isolaat, why proteine hydrolisaat)

Stofwisseling & hongergevoel

L-carnitine, groene thee extract, glucomannan, choline bi tartraat, chroom picolinaat

Gezondheid & vitaliteit

Complete vitamines & mineralen complex (vitamine B1, B2, B6, B12, C, E, Biotin, B11, B3, B5, chloride, sodium en magnesium)

Weerstand, huid & botten

De belangrijke antioxidanten zink en potassium

Spijsvertering & darmwerking

De voedingsvezels polydextrose en glucomannan

Nieuwste ervaringen van Slimjoy gebruikers

Je gezondheid is onze zorg

Wat Slimjoy anders maakt dan andere afslankproducten:

De meeste afslankproducten zorgen ervoor dat het lichaam onvoldoende voedingsstoffen binnen krijgt, waardoor er allerlei gezondheidsklachten kunnen ontstaan. Slimjoy daarentegen voorziet je lichaam van essentiële voedingstoffen in de vorm van eiwitten, voedingsvezels, vitamines, mineralen en antioxidanten.

Vaak bevatten afslankproducten goedkope ingrediënten en een grote hoeveelheid suiker. Bovendien zitten er onnodig veel calorieën in. Slimjoy bevat enkel voedingsstoffen van de beste kwaliteit. Het wordt geproduceerd in Nederland volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Slimjoy bevat 46 kcal per shake en is koolhydraatarm en vetvrij. Slimjoy heeft geen bijwerkingen, is verantwoord voor iedereen en geschikt voor alle leeftijden.

Veel afslankproducten zorgen bij het afvallen ook voor een verlies in spiermassa. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Spierverlies is ook één van de voornaamste oorzaken van het jojo-effect. Eiwitten zijn de belangrijkste bouwstoffen van je spieren; Het is dus belangrijk dat je dagelijks voldoende essentiële eiwitten binnen krijgt. Zo wordt spiermassa behouden en enkel overtollig lichaamsvet zoals bij de buik, benen en billen verbrand. Daarom bevatten de Slimjoy shakes een unieke combinatie van 5 soorten eiwitten.

Slimjoy bevat een unieke combinatie van 5 soorten eiwitten. Eiwitten zijn de belangrijkste bouwstenen van je spieren; Het is daarom belangrijk dat je dagelijks voldoende essentiële eiwitten binnenkrijgt, zodat de spiermassa behouden blijft en alleen overtollig lichaamsvet wordt verbrand.

Eiwitshakes bevatten vaak te veel en grotendeels goedkope eiwitten, die schade aan de nieren kunnen veroorzaken. 

Waarom bevat Slimjoy essentiële voedingsstoffen?

Door onze hedendaagse leefstijl krijgen wij vaak structureel te weinig vitamines, mineralen en vezels binnen. Dit zijn essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het goed functioneren van je lichaam en geest. Het zijn één van de eerste punten die je arts onderzoekt wanneer je klachten hebt zoals vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, spier- en gewrichtspijn en concentratieproblemen. Van sommige van deze stoffen is er ook wetenschappelijk bewijs dat het de vetverbranding kan stimuleren wanneer je het voldoende binnen krijgt.

Hoe het werkt

Slimjoy Dieet: Het dieet met de meeste vrijheden

Voor een optimaal resultaat gebruik je de Slimjoy shakes in combinatie met het Slimjoy Dieet. Bij het Slimjoy Dieet drink je dagelijks 2 shakes en eet je maar liefst 3 tussendoortjes en een avondmaaltijd. Val af terwijl je je favoriete maaltijden blijft eten!

Ontvang gratis waardevolle tips

Ontvang van ons gezonde recepten, tips en aanbiedingen.