Reviews van Slimjoy gebruikers op Klantenvertellen.nl

10

Smaakt goed werkt goed

De shakes smaken erg goed net als de chocolade repen. Ik ben al 12 kilo kwijt in 3 maanden tijd. Ik sport er ook naast. Ook drink ik vaak groene thee en een hoop water.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 15/04/2022
10

Beste shake ooit!

15 kilo kwijt. Super blij!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 14/04/2022
10

Ik voel me goed

Vandaag precies 6 weken geleden bezig met Slimjoy. Ik heb me expres niet gewogen gedurende deze tijd omdat het me zou kunnen demotiveren. Ik merkte wel aan mezelf dat ik een hoop gewicht aan het verliezen was. Vandaag voor het eerst gewogen en wauw! Maar liefst 9 kilo afgevallen! Het is echt te makkelijk gegaan dat het moeilijk is te geloven. Wat ik wel een nadeel vind is dat er maar 4 smaken zijn. Ik hou meer van aparte smaken 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 14/04/2022
10

Top product!

Na 7 dagen het Slimjoy dieet te hebben gevolgd kan ik met zekerheid stellen dat het werkt! 3,5 kilo eraf! Natuurlijk is het ook stukje vocht. Zeer tevreden tot nu toe. Enige nadeel is dat ik €100 wel duur vind.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eemnes - 13/04/2022
10

Shakes werken voor mij

ik ben blij dat ik Slimjoy heb ontdekt. Heb heel veel ervaring met dieten en de afgelopen jaren werkte alles wat minder goed. Crash dieten heeft geen zin omdat je alles wat je bent afgevallen snel weer aankomt. Slimjoy werkt snel, ondanks dat er veel mag. Dit is voor mij een verantwoorde manier om af te vallen. De komende tijden blijf ik dit dan ook doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeswijk-Dinther - 13/04/2022
10

Erg effectieve shakes en lekkere tussendoortjes

Ik ben in de afgelopen drie weken in totaal 6 kilo afgevallen. Voor de tussendoortjes neem ik meestal een reepje of een koekje van slimjoy. Ik vind ze erg lekker 🙂 Avondmaaltijd is ook lekker simpel: een stukje kip, vis of vlees met wok groente. Ik blijf nog gewoon van mijn eten genieten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 13/04/2022
10

goed vol te houden

De twee shakes die ik elke dag neem geven mij een verzadigd gevoel. Inmiddels ben ik ook creatief met de tussendoortjes. Nog 8 kilo te gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 12/04/2022
10

Weekje bezig en erg tevreden

Het is nog te vroeg om te juichen maar de eerste week ging top. 3 kilo afgevallen en ik merk het nu al als ik mijn kleren aantrek. Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn progressie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beata - 12/04/2022
10

Al jaren een fan

De producten van Slimjoy gebruik ik al jaren. Ze helpen bij het op gewicht blijven. Voorafgaande aan deze fase ben ik 24 kg afgevallen met de shakes. De shakes bevatten vrijwel alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Levering via de webshop gaat altijd goed en de producten zijn binnen een dag geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruinerwold - 11/04/2022
10

Goed merk, goede service

Een van de weinige merken die doet wat het beloofd. De service is ook top. Je kunt bij vragen terecht bij een expert, waar je goed geholpen wordt. Het product zelf is ook betrouwbaar en heeft een hoogwaardige inhoud.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kamlthout - 11/04/2022
264 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10